Două persoane decedate în urma unui accident. Un minor, în stare gravă

678
Două persoane decedate în urma unui accident. Un minor, în stare gravă - emm9mszoyxnoptc2odgxzdmxotrhm2mx-1534074018.jpg

Articole recomandate

Două persoane au decedat, iar un minor de 12 ani a fost transportat în stare de inconștiență la spital, în urma unui accident rutier produs duminică pe raza localității timișene Lenauheim, după ce șoferul autoturismului în care se aflau cele trei persoane a intrat într-un cap de pod pe care l-a rupt.


La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și patru subofițeri din cadrul Stației de pompieri Sânnicolau Mare și Lenauheim, două ambulanțe SAJ și un echipaj de poliție.

"ISU Timiș intervine la un accident rutier în localitatea Lenauheim. În accident este implicat un autoturism în care se aflau trei persoane, doi adulți și un copil de 12 ani. În urma impactului, cu toții au fost aruncați din autoturism. Cei doi adulți au fost declarați decedați, iar minorul a fost transportat la spital, inconștient și cu multiple traumatisme", a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

Drumul este blocat pe ambele sensuri, iar ISU intervine pentru asigurarea măsurilor PSI necesare și pentru degajarea părții carosabile.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș, Aurora Voicilă, a declarat că șoferul decedat era tatăl copilului, dar nu se cunoaște încă identitatea celei de-a doua persoane decedate.

"Se fac cercetări, întrucât încă nu se cunoaște cauza care a dus la producerea accidentului, dacă este vorba despre exces de viteză, adormire la volan sau dacă i s-a făcut rău conducătorului auto", a spus Aurora Voicilă.

Sursa: Agerpres


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8065 secunde