Două persoane au murit, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren

310
Două persoane au murit, după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren - accidentferociarstolnicenifotone-1519380690.jpg
Accident feroviar la Iași! Tragedia s-a produs la pasajul de trecere peste calea ferată la Pașcani-Muncel, în zona localității Cozmești.


Conform primelor date, trenul 1752, care circula pe ruta Suceava - București Nord, a lovit în plin mașina, locomotiva și primul vagon suferind avarii.

Potrivit autorităților, cei doi ocupanți ai autoturismului și-au pierdut viața.

La locul accidentului s-au deplasat atât reprezentanții SC CNCFR – Iași, cât și Poliția și un echipaj al SMURD.

Din tren, nicio persoană nu a suferit leziuni.

"Asta se întâmplă când oamenii nu respectă indicatoarele feroviare, din păcate. Am mai distrus o locomotivă și un vagon, că și așa aveam multe! Din păcate, și doi oameni și-au pierdut viețile astăzi. Trebuie luate măsuri o dată pentru totdeauna, să se găsească o soluție pentru a nu se mai întâmpla astfel de tragedii. Dar cine să ia la noi? Noi suntem specialiști în studii de fezabilitate", a spus șeful CFR Iași, Constantin Axinia, citează romaniatv.net


Potrivit Centrului Infotrafic, circulația feroviară este oprită pe firul 2 al Magistralei 500, Suceava – București, din cauza accidentului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3891 secunde