Două mașini furate din România și Italia, descoperite la Negru Vodă

201
Două mașini furate din România și Italia, descoperite la Negru Vodă - douamasinifurate-1428512812.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră constănțeni au identificat, la Negru Vodă, două mașini furate din România, respectiv Italia, pe care doi bărbați încercau să le scoată din țară pentru a le înmatricula în Bulgaria. 


În primul caz, la punctul de frontieră din Negru Vodă s-a prezentat, pentru control, Ilie N., un sucevean în vârstă de 26 de ani, care conducea un autovehicul tip platformă, pe care se afla autoturism marca Audi, cu numere provizorii de România, evaluat la 18.000 de euro. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că mașina fusese declarată furată din data de 11 august 2014. 


Ulterior, polițiștii au identificat un alt bărbat, în vârstă de 60 de ani, de origine italiană, care conducea un autoturism marca Citroen, evaluat la aproximativ 10.000 de euro, cu numere de Italia. Verificările polițiștilor au scos la iveală faptul că mașina fusese declarată furată de către autoritățile din Italia din data de 3 aprilie 2015. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a achiziționat autoturismul, în urmă cu o săptămână, din Italia, fără a ști că e furat. 


Polițiștii au confiscat cele două mașini și i-au întocmit dosar penal cetățeanului italian, în timp ce, în al doilea caz, aceștia au efectuat actele procedurale pentru predarea autoturismului către beneficiarul alertei, respectiv Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Covasna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Amendat pentru contrabandă cu… boia
Pagina a fost generata in 1.4831 secunde