Două crime șocante, în doar câteva ore!

211
Două crime șocante, în doar câteva ore! - constanta15028961401508747322153-1550392392.jpg
Două crime șocante, în doar câteva ore, în judetul Neamt. O femeie a fost împușcată mortal în propria casă de fostul soț. Bărbatul a fost prins și reținut de polițiști. Iar un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat mortal de un bătrân cu care a avut un conflict.


O femeie în vârstă de aproximativ 35 de ani a fost împușcată mortal de fostul soț. Crima s-a produs în comuna Farcașa și a fost semnalată la numărul de urgență 112 de o altă femeie care le-a spus anchetatorilor că a găsit-o pe victimă împușcată în inimă.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor. Principalul suspect în acest caz este fostul soț al femeii. După comiterea faptei, bărbatul a fugit, fiind instituite mai multe filtre pentru prinderea lui.

Bărbatul de 42 de ani suspectat că și-a ucis soția, împușcând-o cu o armă în zona inimii a fost reținut, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, în apropierea locuinței din Fărcașa, județul Neamț, într-o sură. Pe numele lui a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, a fost găsită și arma crimei.

O altă crimă a avut loc la Roznov. În jurul orei 22.00, polițiștii nemțeni au intervenit după ce un bărbat de 39 de ani a fost înjunghiat mortal de bunicul iubitei sale. Potrivit unor surse, pe fondul unui conflict spontan, victima a fost înjunghiată, cu un cuțit, în zona gâtului de un bătrân de 72 de ani, din Roznov.

Agresorul a fost reținut, iar polițiștii continuă cercetările, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3337 secunde