Mai multe ştiri online:

Două autoturisme urmărite internațional, identificate de polițiștii constănțeni

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au pus în aplicare, în intervalul 12 - 14 aprilie, pe raza județului Constanța, un plan de acțiune privind combaterea traficului cu autoturisme furate.

Au fost identificate două autoturisme semnalate în bazele de date ca fiind căutate de autoritățile judiciare din state europene. Unul dintre autoturisme, estimat la aproximativ 10.000 de euro, face obiectul unei infracțiuni de înșelăciune săvârșită pe teritoriul Germaniei, acesta fiind dat în urmărire din data de 20 martie 2019. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul se afla în posesia unui bărbat, de 33 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Al doilea autoturism, cu o valoare de aproximativ 2.000 de euro, era căutat din data de 1 februarie 2019 de autoritățile din Spania, fiind pus în circulație de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Medgidia.

Polițiștii constănțeni au informat Biroul SIRENE conform procedurilor internaționale privind traficul de autoturisme furate, cele două autovehicule fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7125 secunde