DOUĂ autobuze de transport persoane s-au ciocnit! Sunt mai mulți răniți. A fost activat PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE

246
DOUĂ autobuze de transport persoane s-au ciocnit! Sunt mai mulți răniți. A fost activat PLAN ROȘU DE INTERVENȚIE - autobuze96164600-1524119448.jpg
Două autobuze s-au ciocnit joi dimineață pe DN19 în Satu Mare. În ambele vehicule se aflau în total 12 persoane, toate fiind rănite, dar numai opt au fost tranportate la spital pentru investigații medicale. Două sunt în stare gravă. Autoritățile locale au activat Planul roșu de intervenție.

Șoferul autobuzului înmatriculat în județul Satu Mare a intrat pe drumul principal, dar în momentul virajului la stânga nu s-a asigurat și astfel nu a dat prioritate unui alt autobuz înmatriculat în județul Cluj, care circula regulamentar. Impactul a fost unul violent, șoferul care circula regulamentar rămânând încarcerat în cabină.

În ambele vehicule se aflau în total 12 persoane, toate fiind rănite, dar numai opt au fost tranportate la spital pentru investigații medicale.

Două persoane sunt în stare gravă, respectiv șoferul care circula regulamentar și un pasager care a ajuns sub unul dintre autobuze, fiind scos de echipajul de descarcerare. Ceilalți pasageri au răni superficiale, iar patru au primit îngrijiri la fața locului, refuzând transportul la spital, conform reprezentanților Poliției și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

"La fața locului au fost alertate două autospeciale de stingere, trei descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD și 4 echipaje medicale SAJ (una cu medic)", arată IGSU.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4271 secunde