Două accidente în 20 de minute. Trei persoane rănite

117
Două accidente în 20 de minute. Trei persoane rănite - ambulantapozamare-1406026314.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane au ajuns la spital, în noaptea de luni spre marți după ce au fost implicate în accidente rutiere.  Primul eveniment s-a produs în jurul miezului nopții, când Nicolae Plamuți conducea un Opel pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pe a treia bandă, dinspre stațiunea Mamaia către strada Soveja. La un moment dat, ajungând în dreptul trecerii de pietoni din zona hotelului Dobrogea, șoferul a accidentat-o pe Leverția Stanciu, de 20 de ani, care a traversat strada pe marcajul pietonal. Tânăra a fost transportată la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale.

20 de minute mai târziu, Vlad Miron, de 20 de ani conducea o Toyota pe bulevardul Ferdinand, dinspre strada Atelierelor către bulevardul Tomis. La un moment dat, ajungând la intersecția semaforizată cu strada Mihai Viteazu, șoferul a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, astfel că a intrat într-o Skoda, condusă de Ștefan Țigănuș.

În urma impactului, cei doi șoferi, care se aflau singuri în mașini în momentul producerii impactului au fost răniți ușor și se află în afara oricărui pericol. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Iulie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Cișmelei
Pagina a fost generata in 0.4222 secunde