Dosarul Vectra: scandal în sala de ședință

472
Stări de nervozitate, țipete și înjurături - așa s-a prezentat, ieri, situația în sala de ședință a Tribunalului Constanța. Dosarul în care mai mulți dezvoltători imobiliari au fost trimiși în judecată de Direcția Națională Anticorupție a fost amânat, din nou, spre disperarea oamenilor nemulțumiți. 

Însă părțile vătămate, în acest caz zecile de constănțeni care așteptau nerăbdători o soluție, nu s-au arătat prea mulțumiți. Astfel, la intrarea în sala de ședință a inculpaților, persoanele țepuite de acești indivizi au răbufnit și le-au adresat vorbe grele. 

"Nenorocitule care ești, nu-ți dai seama ce ai făcut? Ne-ai distrus pe toți și nici acum nu îți pare rău? Sper ca și copiii tăi să aibă parte de aceleași nenorociri", țipa o femeie în sala de ședință. 

Dosarul a fost amânat pentru data de 27 martie, atunci când judecătorul de caz se va întoarce din concediu medical, fapt care a stârnit și mai mult indignarea și supărarea celor prezenți. 

Reamintim că sute de constănțeni au fost înșelați, în anul 2007, de reprezentanții firmelor Vectra Imobiliare, Vectra Construct și SC City Invest SRL. Reprezentanții firmelor trebuiau să construiască 14 blocuri, a câte 30 de apartamente fiecare, însă acest lucru a fost doar o păcăleală pentru a le lua banii și a-i folosi în scopuri personale. Astfel, oamenii au plătit sume mari de bani către firmele Vectra, însă nu și-au văzut apartamentele nici până în prezent, deoarece lucrările au rămas la stadiul de fundație. Pentru că apartamentele au fost achitate înainte, prejudiciul se ridică la peste 21 de milioane de euro. 

În luna decembrie, reprezentanții firmelor, Adrian Roșu, Gabriel Moise și Cosmin Moldoveanu, au fost trimiși în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Constanța pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave în formă continuată și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.397 secunde