Dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. Elena Udrea - 8 ani de închisoare cu executare, Ioana Băsescu - 5 ani de închisoare

417
Dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. Elena Udrea - 8 ani de închisoare cu executare, Ioana Băsescu - 5 ani de închisoare - elena-1614681485.jpg

Articole recomandate

Elena Udrea a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare pentru infracțiunile pentru care a fost trimisă în judecată de DNA în legătură cu dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. Totodată, Ioana Băsescu a fost condamnată la cinci ani de detenție. Dan Andronic a fost achitat.


Elena Udrea a primit mai multe condamnări pentru spălare de bani și luare de mită. Acestea au fost contopite și a rezultat o pedeapsă de șase ani de închisoare cărora li s-a mai adăugat un spor de doi ani. În total, Udrea va avea de executat opt ani de detenție.


Totodată, Ioana Băsescu a fost condamnată la cinci ani de detenție. Ea a fost acuzată de spălare de bani și instigare la spălare de bani, fapte pentru care a primit mai multe pedepse, care au fost contopite, rezultând cinci ani de închisoare.


Dan Andronic a fost achitat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.386 secunde