€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Dosare penale pentru mai mulți șoferi din Constanța. Cum au fost depistați de polițiști

Ştire online publicată Marţi, 18 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism având suspendat permisul de conducere.

Mai mult, oamenii legii din cadrul Postului de Poliție Independența au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Tufani, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 391A, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7426 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3943 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7393 secunde