€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Dosare penale pentru mai mulți șoferi din Constanța

Ştire online publicată Vineri, 05 Aprilie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța, care a condus un autoturism pe DN 22, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din localitatea Ulmeni, județul Buzău, care a condus un autoturism pe strada Mateiu Caragiale din localitatea 23 August, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul 1 Mai din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din localitatea Murfatlar, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DN 3, fără a poseda permis de conducere corespunzător pentru vehiculul în cauză.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că respectivul conducător auto se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat).

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Republica Moldova, care a condus un autoturism, pe raza stațiunii Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7420 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3939 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6109 secunde