Mai multe ştiri online:

Dosare penale pe numele a doi șoferi, prinși băuți la volan

Ştire online publicată Luni, 15 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
La data de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Mai, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Persoana în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8576 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.723 secunde