Dosare penale pe bandă rulantă pentru șoferii beți și fără permis!

173
Polițiștii constănțeni au întocmit mai multe dosare penale, în sfârșitul de săptămână care s-a încheiat, unor șoferi surprinși încălcând prevederile legale. Astfel, în dimineața zilei de luni, 16 august, în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un tânăr, de 16 ani, care a condus un autoturism, pe strada Plopilor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 15 august, în jurul orei 21.50, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat, un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe raza comunei Deleni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, în jurul orei 10.40, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Băneasa au identificat, în comuna Ion Corvin, un bărbat, de 33 de ani, care a condus o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, tot duminică, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism dinspre localitatea Corbu către Vadu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La rândul lor, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 39 - stațiunea Eforie Nord, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

Pagina a fost generata in 0.5257 secunde