€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Dosare penale la Constanța! Șoferi trași pe dreapta, pentru infracțiuni rutiere

Ştire online publicată Marţi, 30 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
La data de 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada 1 Decembrie 1918 din Mangalia, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule, din data de 02.12.2011.


Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 30 octombrie a.c. îl vor prezenta Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

La data de 29 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Crinului din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.


Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, care a condus un autoturism, pe strada Ion Roată din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7545 secunde