Dosare penale întocmite de polițiștii constănțeni

200
Dosare penale întocmite de polițiștii constănțeni - c2g9zdfjnji4ngq2yjuzmtq0mtrkzdnk-1558939428.jpg

Articole recomandate

La data de 25 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au identificat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Baba Novac din municipiu, având dreptul de a conduce vehicule anulat. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. 


Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare.


La data de 25 mai a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din localitatea Fântânele, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, în aceeași localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,35 mg/l alcool în aerul pur expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4574 secunde