DOSAR PENAL PENTRU CONTRABANDĂ, LA CONSTANȚA. Containere pline de "furăciuni"

435
1
DOSAR PENAL PENTRU CONTRABANDĂ, LA CONSTANȚA. Containere pline de
Ieri, polițiștii S.P.T.M. – Biroul de Poliție T.N. Constanța Sud Agigea, acționând în baza planului de acțiune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților comise în legătură cu operațiunile de import - export și a produselor contrafăcute ori piratate, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un container, sosit din China, cu o navă, au fost identificate mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.


Cu ocazia controlului vamal fizic efectuat de către inspectorii din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud au fost identificate 400 bucăți DVR-uri ( digital video recorder ) inscripționate "HDMI" și 1000 bucăți cabluri inscripționate "HDMI", bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcilor respective. 


Mărfurile în cauză, având o valoare de piață estimată la 180.000 lei, au fost reținute de către organele vamale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal de către lucrătorii Biroului de Poliție T.N. Constanța, efectuându-se cercetări față de reprezentanții unei societăți comerciale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, faptă prevăzută și pedepsită de art. 90 alin. 1 lit. b din Legea 84/1998.


Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a prejudiciului creat, a identificării și tragerii la răspundere a tuturor persoanelor participante la săvârșirea faptei.


Comentează știrea

Bibi
21 iulie 2017
Hdmi

Hdmi.... HDMI nu este un brand... e ca si cum ai spune ca USB sau VGA e un brand...

Pagina a fost generata in 0.3646 secunde