Dorm serviciile secrete sau a beneficiat de protecție "de sus"? "Nuțica" a refăcut cuplul cu Alina Bica

2790
6
Gașca penalilor plecați, sub o formă sau alta, în "exil" în țări mai mult sau mai puțin exotice s-a completat cu o piesă de lux. După Sebastian Ghiță, Puiu Popoviciu, Radu Mazăre, Alexander Adamescu sau Alina Bica, iată că a venit rândul Elenei Udrea să își ia tălpășița.

Fostul ministru al Turismului și al Dezvoltării, care a avut pe mână bugete de sute de milioane de euro și care este deja condamnată într-o primă instanță, a plecat în Costa Rica, anunță Rise Project, știre care ține capul de afiș al zilei.

Se reface, astfel, celebrul cuplu Udrea-Bica, "Nuțica" și fosta șefă a DIICOT fiind surprinse, acum patru ani, la cumpărături în Paris.

Iată și reacția Elenei Udrea, după ce jurnaliștii au scris despre "plimbarea" ei în Costa Rica.

"După ce a ieșit un rahat cu dezvăluirile despre abuzurile din justiție, după ce Sistemul a dat șah mat și Kovesi a umilit iar toți marii politicieni și conducători ai țării (bravo ei), presa e gata să meargă pe manipulare și să facă subiect cu Elena Udrea, ca să se schimbe tema și să nu mai vorbească nimeni despre ce se întâmplă în România.

Trec peste întrebarea cum e posibil să primești informații despre prezența unei persoane libere, despre unde circulă ea prin lume???

Rămân la întrebarea, pe unde umblu?

Și vă spun lașilor, pe unde vreau eu, câtă vreme sunt un cetățean liber, chiar și al unei țări care nu mai respectă nimic din ceea ce înseamnă libertatea și drepturile cetățenilor.

Nu am fugit nicăieri că nu aveam de ce să fug, că nu mă oprea nimic să călătoresc prin lume, pot fi oriunde vreau eu să fiu și să mă întorc atunci când îmi termin treaba, vacanța, vizita etc.

Lăsați manipulările! Ocupați-vă de ce e important pentru țară, dacă vreți să faceți ceva util. Sau, dacă ați înțeles că nu aveți mari șanse de izbândă, luați-vă vacanță și mergeți în Costa Rica, ca să vă lămuriți cum stau lucrurile, să nu trăiți în poveștile Securității", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

XXX

Cazul Elenei Udrea este similar cu cel al lui Radu Mazăre. Două personaje de tristă amintire care aparent erau în conflict (primarul-măscărici a declarat la un moment dat că ceea ce o recomandă pe Udrea este "patul"), însă în spatele acestor dispute verbale, pentru fraierii care cască gura la TV, se țeseau ițele a fel de fel de afaceri bănoase. Pentru cine oare?

Deși condamnați în primă instanță, deși cercetați în multe alte spețe, nici Udrea, nici Mazăre nu au avut interdicția de a părăsi țara. Au fost liberi ca pasărea cerului și s-au folosit din plin de acest drept. De ce nu au primit interdicție, de ce judecătorii nu au luat această decizie? Au protecție "de sus"? Dacă da, cine îi protejează? Și nimeni din servicii nu a "ghicit" intențiile Nuțicăi? Întrebări la care nu vom primi niciodată răspuns.

Radu Mazăre a spus, cu subiect și predicat, că este în Madagascar și că nu se va mai întoarce până când justiția nu va fi cu adevărat independentă. Că e victima statului paralel. Pe numele său a fost deja emis mandat de arestare. Ce vrăjeală, cine l-o mai aduce înapoi…

În ceea ce o privește pe Udrea, aceasta vorbește despre vacanțe, despre vizite și îi îndeamnă pe jurnaliști să se ocupe de marile probleme ale țării și să nu trăiască în poveștile Securității.

Ce circ… Poporul stă cu gura căscată la TV, nici n-a sesizat bine că a fost "ars" la buzunare (și e doar începutul), iar penalii sunt bine mersi în țările calde. Biznisuri, surfing, trai neneacă… 

Comentează știrea

Cristian
16 februarie 2018
După război, mulți viteji scriu articole...

Un articol plin de întrebări de o retorică demnă de dictatorul vreunei țări bananiere... Au plecat fiindcă niciunul dintre "personaje" nu este condamnat definitiv. Ceea ce înseamnă că funcționează prezumția de nevinovăție. Simplu, ca bună ziua. Sau, nah, bună dimineața.

Liviu Chilian
16 februarie 2018
Ferocitatea Rromarlanului-starpitura satanizata

Arhicriminalul-decadent, politicastrul-fachir Mazare guitza ca nu se va mai intoarce in Rromarlania pana cand justitia nu va fi fost pesedista, adica sa fie...eradikata din antiviata bantustanului. Ce inseamna aceasta nebunie-dementiala?! Ca inculpatul DECIDE ce inseamna "prezumtia de nevinovăție", si nu legea, nu sistemul judiciar. In cazurile expuse de jurnalist, CRIMA comisă de SSistemul antijustitie si serviciile de infortare a legii din Nebunistan, este oripilanta! Inculpații TREBUIAU consemnati sa nu părăsească teritoriul tarii in care s'a produs crima si are loc procesul! Asa scrie in jurisdicția unanim acceptata in tarile...civilizatziganiei iudeo-cre(s)tine. Si Gagautzul Ciuruit si SeKuritatea lui satanica i'au umilit pe Romani două decenii. Dar mămăliga a gasit resursa sa 'esplodeze' intr'un sfarsit exasperant. Sunt convins ca si Rromarlanii se vor rascula curand impotriva Neociocoimii!! Ha! La '907, rasculatii i'au spintecat cu fierul de plug pe ciocoii ce violau fecioarele țăranilor! Vom vedea cum o vor fi...acomodat'o favorizatii kkpIUDAlismului pe...Ciocanitoarea Woodry! Ioi, Iooi, Iooiii!

manu
16 februarie 2018
udrea si mmasii

niste zdr3nte penale hoti manglitori si zdr3nte de oameni care au furat tara asta

ion
17 februarie 2018
mihai

Stau si ma intreb,oare asa se intampla si in ISRAEL cu cei care fac asemenea fapte ???

Nelu
17 februarie 2018
La subiect

Felicitări pentru articol. Am văzut și poziția jurnalistului Cristian Tudor Popescun ce mi a demonstrat ca este nu numai jurnalist dar un excepțional analist merg mai departe și spun un bun psiholog. Cine pierde este poporul acesta sărac amarat care își duce zilele târându se opusul penaliilor cu banii lor furați. Felicitări .

Mesterul
20 februarie 2018
Manole

Abia astept un weekend mai de doamne-ajuta sa vad cu ochii mei cum sta chestia cu libertarea prin Costa Rica, Madagascar, Republica aia de centru sau mijocas retras Africa, sa vad si ei cum au treaba toate maradonele Romaniei in frunte cu Udrea, Mazare, Bica, ..si ma opresc sa nu intru peste cele care inca o duc mai putin bine si trebuie sa se mai chinuie un timp cu agoniseala pe Dambovita pana sa isi implineasca destinul pe vreo plaja in Brazilia.. Este totusi o nedreptate..

Pagina a fost generata in 0.4478 secunde