Doriți o carieră în Poliție? Sute de posturi sunt scoase la concurs

507
Doriți o carieră în Poliție?  Sute de posturi sunt scoase la concurs - doriti-1492955679.jpg
Cei care își doresc o carieră în Poliția Română se pot înscrie în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Anul acesta, persoanele interesate de cariera de polițist se pot înscrie la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București, Facultatea de Poliție, 290 de locuri fiind disponibile la frecvență, dintre care opt pentru rromi, șase pentru maghiari și patru pentru alte minorități, precum și 50 la frecvență redusă (pentru agenții care au minim un an vechime în cadrul structurilor MAI).

De asemenea, sunt disponibile 115 locuri la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea Drept și 544 de locuri la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina. Totodată sunt disponibile 150 de locuri la Școala de Agenți de poliție "Septimiu Mureșan" Cluj-Napoca. Locurile la instituțiile de învățământ care formează personal pentru Ministerul Afacerilor Interne sunt comune pentru femei și bărbați.

Recrutarea candidaților pentru admiterea la instituțiile de învățământ ale MAI se realizează de structurile teritoriale de resurse umane din cadrul inspectoratelor de poliție județene, respectiv Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în raport de locul de domiciliu înscris în cartea de identitate.

Cererile de înscriere a candidaților pentru concursul de admitere la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" se vor primi până la data de 26 mai, iar cele pentru admiterea la școlile de poliție, până la data de 21 iulie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4634 secunde