Doliu la Curtea de Apel Constanța. A murit judecătoarea Mihaela Șerban

2183

Articole de la același autor

Judecătoarea Mihaela Șerban de la Curtea de Apel Constanța și-a pierdut viața, sâmbătă, 23 martie, într-un cumplit accident de circulație. Femeia în vârstă de 44 de ani se afla pe un triciclu, împreună cu un bărbat, iar, în urma impactului cu un taxi, a fost aruncată pe trotuar, unde se pare că s-ar fi lovit de unii din țărușii de pe margine. Grav rănită, Mihaela Șerban a fost transportată în comă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, însă, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat în cursul nopții de sâmbătă spre duminică.
Polițiștii rutieri au deschis o anchetă privind împrejurările în care s-a petrecut tragedia. Din primele informații, bărbatul care conducea triciclul pe care se afla judecătoarea nu ar fi respectat indicatorul "Oprire" la ieșirea de pe strada Constantin Brătescu în strada Mihai Viteazu. Acesta a pătruns în intersecție și a fost izbit de un autoturism Dacia, condus regulamentar de un bărbat, pe strada Mihai Viteazu, și aruncat în alt autoturism care mergea regulamentar. Imediat după impact, triciclul a luat foc. Șoferul acestuia, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, a fost rănit ușor. 


"Îi vom purta o neștearsă amintire!"
Colegii Mihaelei Șerban se declară șocați de vestea morții acesteia. Ei au transmis un mesaj în care și-au exprimat regretul de a fi pierdut o colegă extrem de dedicată și de veselă. "Colectivul Curții de Apel Constanța a primit cu profund regret vestea încetării din viață a colegei noastre judecător Mihaela Șerban, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe data de 23 martie 2019. Colegă apropiată, aceasta s-a dedicat profesiei de judecător timp de peste 20 de ani, fiind o persoană optimistă, cu un caracter puternic, un om devotat și de încredere. Toți cei care au avut bucuria de a lucra cu ea îi vor purta o neștearsă amintire. Pe această cale, transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6104 secunde