Doliu în Poliția din Constanța. A murit fostul șef de la Crimă Organizată

412

Articole de la același autor

Fostul șef al Crimei Organizate Constanța a încetat din viață, la vârsta de 64 de ani. Dan Salomia a ieșit la pensie în anul 2004 și avea mai multe probleme medicale.

Decesul fostului șef al BCCO Constanța a fost anunțat pe o rețea de socializare de soția acestuia, iar mesajele de condoleanțe nu au întârziat să apară.

"Dumnezeu să-l ierte, ne pare tare rău, am crezut până în ultima clipă că o să se facă bine și o să ne vedem așa cum am promis verișorului meu pe care l-am iubit mult", a scris o rudă a fostului șef al BCCO Constanța. Sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus la Casa Niculescu.

Colectivul Inspectoratului de Poliție Constanța a anunțat că este alături de familia îndoliată a polițistului, colonel în rezervă, Dănuț Salomia. "Acesta a avut rezultate deosebite în cei 27 de ani de activitate desfășurată în slujba Poliției Române, unde a ocupat, în perioada 1986-1990, funcția de șef al Biroului de Politie al stațiunii Mamaia, în perioada 1995-2001, șef serviciu la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate și în perioada 2001-2004 șef al Serviciului Supravegheri Operative. Pe parcursul întregii cariere, a fost recompensat cu diferite medalii de onoare și avansări înaintea împlinirii stagiului minim în grad", a transmis IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4605 secunde