€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Doliu în aviația militară! "Dumnezeu să îl odihnească în pace!"

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Doliu în aviația militară. Miercuri, 19 iunie, a fost o zi tristă pentru foștii colegi și prieteni ai colonelului doctor (rtr.) ALBERT SCHLECHT, fost medic și medic-șef al aviatorilor din România pe parcursul a mai multor generații de piloți.

„Ne-a părăsit brusc, la vârsta de 77 ani, lăsând o mare tristețe și un gol imens în sufletele celor care l-am cunoscut! Nu a fost pilot, însă se va alătura colegilor noștri din Escadrila din Ceruri, așa cum le-a fost alături în toată cariera sa.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul transmis de foștii colegi.

A.R.P.I.A - Filiala Buzău, în data de 29.05.2013, i-a înmânat medicului militar Albert Schlecht, Diploma de Excelență „Pentru Merite Deosebite în Promovarea Aeronauticii Românești”.

(Sursa: Aviatie, oameni, fapte si destine)


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6350 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3872 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8032 secunde