Doi tineri, prinși cu droguri, în mijlocul Constanței

139

Articole de la același autor

Doi tineri au fost depistați în mijlocul Constanței în timp ce își pregăteau un joint. Jandarmii i-au surprins și, atunci când au fost verificați, aveau în buzunarele de la geacă șapte biluțe de plastic și de hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde - maronie cu miros înțepător.

Astfel, luni seară, la ora 22, jandarmii Grupării Mobile Constanța care se aflau în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în apropierea intersecției dintre bulevardul Ferdinand și strada Mircea cel Bătrân din Constanța au observat două persoane care-și confecționau o țigaretă artificială. La vederea echipajului, cei doi tineri cu vârsta de 21, respectiv 24 de ani, au mărit ritmul de mers, moment în care au fost somați. S-au oprit și li s-a făcut controlul corporal sumar. Asupra acestora, jandarmii au mai găsit în buzunarele de la geacă, șapte biluțe de plastic și hârtie cu fragmente vegetale de culoare verde - maronie cu miros înțepător.

"Biluțele și joint-ul găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în vederea continuării cercetărilor", precizează reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8263 secunde