DOI TINERI DISPĂRUȚI FĂRĂ URMĂ, ÎN VAMA VECHE. PRIETENII ÎI CAUTĂ ÎN DISPERARE DE ȘASE ZILE!

4561

Articole recomandate

UPDATE - Din informațiile postate de persoana care a lansat anunțul, se pare că cei doi ar fi fost găsiți. 


Doi tineri au dispărut în Vama Veche, iar prietenii și rudele îi caută de șase zile, fără să știe nimic despre soarta lor, scrie libertatea.ro

În încercarea de a-i găsi, două cunoștințe ale celor doi au postat un mesaj pe un grup dedicat iubitorilor stațiunii Vama Veche în care cer ajutorul celor care i-ar fi putut întâlni.






"E cineva în Vama Veche în perioada asta? Dacă da, mă puteți ajuta cu o informație despre Gabi? Trebuia să se întoarcă din Vama de joi și de atunci are telefonul închis, nu știe nimeni nimic de ea, nici rudele și nici prietenii…", a scris, pe Facebook, marți seară, o cunoștință a Gabrielei Jercan, fata dispărută.


"Mai multe informații nu știu, nu prea am ținut legătura și nici părinții ei nu știu campingul sau unde a stat, se știe doar că au plecat cu cortul deci se exclud cazările la hotel", a mai spus cunoștința celor doi, citată de libertatea.ro

Un alt anunț similar a fost postat și azi la amiază pe grupul Destinatia mea: Vama Veche!, în care se cer detalii despre Gabriela Jercan și iubitul ei, Cosmin Popa.

O altă persoană a postat azi un anunț prin care solicită informații despre tinerii care au dispărut fără urmă și au telefonul închis.

"Cele două persoane au dispărut de câteva zile. Dacă le-a văzut cineva și poate oferi informații despre ele sunt rugate să sune la nr. de telefon 0724386336 / 0761645679 / 0748894507 Mulțumesc mult!", se arată în mesajul postat pe grupul de Facebook.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4426 secunde