Doi tineri de 23 de ani au murit, după ce au intrat cu mașina într-un copac

191
Doi tineri de 23 de ani au murit, după ce au intrat cu mașina într-un copac - putna1234508094300-1504599447.jpg

Articole recomandate

Doi tineri de numai 23 de ani au murit, în localitatea Putna din județul Suceava, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac.


Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, accidentul s-a petrecut, luni seara, pe raza localității Putna, unde un autoturism în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un copac.

"În urma accidentului, au rezultat două victime, dintre care una a fost găsită decedată la locul accidentului, prezentând leziuni incompatibile cu viața, și o a doua persoană rănită a fost găsită inconștientă, fiind începute menevrele de resucitare. Din păcate și aceasta a fost declarată decedată", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Polițiștii Serviciului Rutier Suceava au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Din primele informații rezultă că șoferul autoturismului a pierdut controlul asupra volanului, a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.0213 secunde