Mare ți-e grădina, Doamne!

Doi studenți de la Teologie, pedepsiți de Dumnezeu

2488
Doi studenți de la Teologie, pedepsiți de Dumnezeu - 9588bf5a0386ffed13edebe714ee75e5.jpg
Doi studenți la Facultatea de Teologie din cadrul Universității "Ovidius" au căzut de la etajul trei al unui bloc din Năvodari unde se duseseră să fure bani și bunuri dintr-un apartament.
În cursul zilei de ieri, în jurul orei 10,00, Florinel Iță, de 33 de ani, din Constanța, și Ionuț Picu, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Agigea, au fost observați de mai mulți trecători în timp ce plonjau de la etajul superior al unui bloc din Năvodari.
Imediat, cei doi au fost înconjurați de oamenii legii care fuseseră anunțați de un bărbat că în casa lui se află niște hoți.
Din cercetări a reieșit că Florinel Iță și Ionuț Picu erau prieteni cu proprietarul apartamentului. Din câte se pare, tânărul se însurase în urmă cu o săptămână, iar cei doi puseseră ochii pe banii de la nunta acestuia. Potrivit anchetatorilor, în urmă cu câteva zile, Picu a reușit să-i sustragă cheia apartamentului proaspătului însurățel.
În cursul zilei de ieri, el l-a luat pe Florinel Iță și s-au dus la locuința din Năvodari a prietenului lor, știind că acesta nu se află acasă.
După ce au descuiat ușa cu cheia, cei doi au intrat în apartament și au început să caute bani și lucruri de valoare. Nu au apucat să ia decât două ceasuri și un telefon mobil, moment în care au auzit o cheie în ușă.
Era proprietarul apartamentului care, auzind zgomote, și-a dat seama că ceva nu este în regulă, a ieșit imediat din casă, a încuiat ușa pe dinafară și a sunat imediat la 112, anunțând că în locuință se află niște hoți.
La rândul lor, cei doi tineri veniți să-și ușureze prietenul de grija banilor s-au speriat, au spus "Tatăl Nostru" de trei ori și au găsit soluția salvatoare. Ei au decis că ultima variantă de a scăpa de oamenii legii este cea de-a face pe Omul - Păianjen, mai exact, de a escalada balconul. Zis și făcut. Încet - încet, cei doi au ajuns la etajul doi, unde au încercat să spargă geamurile cu piciorul, cu intenția de a intra în alt apartament ca să-și piardă urma. În acest moment, atât Iță, cât și Picu s-au dezechilibrat și au plonjat în fața blocului. Uimiți, fără să știe ce
s-a întâmplat, trecătorii s-au strâns în jurul lor cu intenția de a le acorda o mână de ajutor. La scurt timp, au sosit și polițiștii care i-au încătușat.
Până să ajungă la Poliție ca să dea declarații, cei doi tineri au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, deoarece au mai multe fracturi la mâini și picioare.
Asupra celor doi s-au găsit cele două ceasuri și un telefon mobil, toate în valoare de aproxi-mativ 4.000 de lei, bunuri care au fost recuperate de păgubaș. După ce-și vor "linge bine rănile", tinerii care aspirau să ajungă preoți și să-i învețe pe alții cele 10 porunci Dumnezeiești, vor trebui să dea cu subsemnatul în fața polițiștilor care le-au întocmit dosare penale pentru furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Iulie 2009
Stire din Eveniment : Prins de jandarmi la furat
Pagina a fost generata in 0.5263 secunde