Doi polițiști din Constanța, morți într-un grav accident rutier

2068
1
Doi polițiști din Constanța, morți într-un grav accident rutier - ultimamisiunepolitistimorti-1420464087.jpg

Articole de la același autor

Doi polițiști din Constanța, de la Serviciul Transporturi, și-au pierdut viața, ieri, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 3B, în județul Ialomița.

Cei doi se aflau în mașina de serviciu. Șoferul a pierdut controlul direcției de mers, a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autobuz. Un echipaj de la Descarcerare a sosit la fața locului pentru a scoate trupurile celor doi din mașină. Din păcate, nu au supraviețuit.


Cei doi polițiști decedați în urma groaznicului accident rutier sunt Sorin Laurențiu Rădulescu și adjunctul acestuia, Liviu Gabriel Bălosu (ambii de 40 de ani). Oamenii legii făceau parte din cadrul Poliției Transporturi Navale Hârșova și se aflau în misiune, într-o Dacia 1310, în Ialomița când s-a produs tragedia. 


Comentează știrea

Aria Studio
5 ianuarie 2015
angajare

Studioul de videochat AriaStudio este unul din putinele locuri de munca din Constanta unde poti castiga ca si model un salariu mediu de 1.000-3.000 $/luna si, in acelasi timp putand sa iti faci singura programul. Suntem singurul studio de videochat din Constanta ce iti respecta intimitatatea,intreaga echipa fiind formata din personal feminin. Studioul nostru este situat in centrul Constantei,pe Bulevardul Tomis. Oferim Comision intre 50-70% plus bonusuri lunare in functie de performanta. Colaboram si cu modele ce vor sa lucreze de acasa. [email protected] www.ariastudio.ro MARIA-0721133353

Articole pe aceeași temă

Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Eveniment : Șoferi prinși drogați la volan
Pagina a fost generata in 0.607 secunde