Doi oameni au murit striviți de un TIR într-o mașină

236
Doi oameni au murit striviți de un TIR într-o mașină - accident-1597600856.jpg
Doi oameni au murit pe loc, striviți într-un autoturism, în urma unui cumplit accident rutier produs pe DN 11, în zona localității Oituz din Covasna. Alte patru persoane, printre care și doi copii, au ajuns de urgență la spital, cu răni grave.


Tragedia s-a produs pe DN 11, în jurul prânzului. Autoturismul în care se aflau șase persoane a fost spulberat de un TIR.


În urma impactului deosebit de violent, mașina a fost distrusă în totalitate, iar doi dintre pasageri au rămas încarcerați între fiarele contorsionate.


Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața. Pompierii de la Descarcerare s-au chinuit zeci de minute să îi scoată din mașina transformată într-un morman de fiare după impactul cu camionul.


"În jurul prânzului a avut loc un eveniment rutier pe DN 11 între un autoturism și un autotren, în apropiere de localitatea Oituz, în care au fost implicate 6 persoane, dintre care 4 adulți și 2 copii.


La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 ambulanțe (1 SMURD și 1 SAJ), un echipaj SMURD cu medic din Brașov și un elicopter SMURD de la Târgu Mureș.


Din nefericire, la locul evenimentului rutier au fost găsite două persoane încarcerate în autoturism și decedate.


Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea celor două persoane și acordarea primului ajutor medical celor trei victime aflate pe bancheta din spate a autoturismului.


În urma evenimentului rutier, cei doi copii au fost transportați la spitalul de copii din Brașov, iar un alt pasager a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Târgu Mureș", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6833 secunde