Doi minori au spart casa unui ceferist din Palas. Unul dintre ei a fost reținut!

261
Doi minori au spart casa unui ceferist din Palas. Unul dintre ei a fost reținut! - 00sparga1346233752-1352293850.jpg

Articole de la același autor

Doi adolescenți sunt suspecții principali ai unui furt comis în cursul zilei de ieri la o locuință de serviciu al unui angajat CFR situată în zona Palas.


Totul s-ar fi petrecut în cursul serii, pe la ora 19, iar în urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a constatat că au fost sustrase: un laptop marca ASUS, două telefoane mobile mărcile Samsung și Nokia, o bormașină electrică marca BOSH, o șurubelniță electrică, un ruscac, o geantă de mână și două sticle de băuturi alcoolice.


Persoana pagubită le-a spus polițiștilor că prejudiciul creat s-ar fi ridicat la suma de 6.500 de lei.
În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au reușit prinderea într-un timp record a făptașilor. Aceștia sunt doi adolescenți, de 16, respectiv 14 ani, Iumez Rașit, respectiv Geani Sali, ambii din Constanța, cunoscuți deja polițiștilor pentru "loviturile" pe care le dau îndeosebi în zona Palas, din Constanța.


Cei doi au abandonat școala și, din câte se pare, singura lor îndeletnicire este furatul.
Polițiștii spun că, în ziua furtului, cei doi au escaldat gardul clădirii respective, au spart un geam cu ajutorul unei lopeți, au pătruns înauntru și au luat ceea ce li s-a părut mai de valoare.


Într-un timp record ei au reușit să vândă bunurile furate, dar care au fost recuperate, integral, de polițiștii de la Transporturi.
Dat fiind faptul că activitatea infracțională a celor doi este prolifică, oamenii legii au decis ca Iumez Rașit, adolescentul de 16 ani, să fie reținut și prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, pe când puștiul de 14 va fi cercetat, cel puțin deocamdată, în stare de libertate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9113 secunde