Doi jandarmi se dădeau falși polițiști și jefuiau prostituate

679
Doi jandarmi se dădeau falși polițiști și jefuiau prostituate - prostituate9011066926000-1527057950.jpg

Articole recomandate

Doi jandarmi se dădeau falși polițiști și jefuiau prostituate din București. Judiciariștii din Capitală au reținut, după o acțiune fulger, mai mulți bărbați, dintre care doi angajați ai jandarmeriei Române, care intrau peste oameni în casă sub pretextul că sunt polițiști.


Încă de la începutul anului trecut au apărut primele sesizări cu privire la faptele celor reținuți acum. O primă faptă a avut loc în decembrie anul trecut, chiar în centrul Capitalei.

Au intrat peste prostituată în casă


O tânără, Alexandra Ioana, a alertat polițiștii că, în jurul orei 20.00, trei bărbați cu care acceptase să facă sex, au intrat peste ea în casă și i-au fluturat pe sub nas o legitimație de polițist. Apoi, ca niște profesioniști, mai ales că doi dintre ei chiar sunt în realitate oameni ai legii, au făcut o percheziție ca la "carte". Astfel, au reușit să ia de la tânără 2.400 de lei și un telefon, prejudiciul final fiind de 3.600 de lei.


Tot în decembrie anul trecut, trei dintre făptași au amenințat și înjurat un bărbat care nu i-a lăsat să intre în scara unui bloc de pe strada Mureșana din sectorul 3.

Ultima faptă au făcut-o la începutul lunii mai


Șirul infracțiunilor a continuat în luna mai a acestui an când unul dintre cei reținuți a abordat telefonic o tânără pe nume Georgiana care locuia pe Bulevardul burebista din Capitală a sesizat faptul că urma să se întâlnească cu un bărbat pentru a întreține raporturi sexuale. Numai că, atunci când s-a întâlnit cu clientul, la ușa ei au apărut mai mulți indivizi care au pretins că sunt polițiști și au intrat peste ea în casă.



Jandarmii au amenințat și cu pistolul


Urmând, același scenariu, cei patru bărbați i-au cerut "banii și drogurile". Ba chiar unul dintre ei a ameninațt-o cu un pistol și a înjurat-o. Chiar a și fost lovită. Când Georgiana a început să țipe, unul dintre atacatori i-a dat cu spraz lacrimogen în față.

Patru indivizi au fost reținuți


Având în vedere toate aceste lucruri, judiciariștii din Capitală au făcut percheziții la domiciliul suspecților. Este vorba despre locotenent Bogdan T. și George Adrian L., angajați la Jandarmeria Română. Și alți doi indivizi au fost ridicați de mascați, fiind audiați în acest caz. Cei cinci au fost reținuți




sursa: libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0926 secunde