Doi frați și unchii lor, misiune în Afganistan. "Suntem uniți!"

1530
Doi frați și unchii lor, misiune în Afganistan.

Articole recomandate

Atunci când momentele grele se împart la doi sau chiar la patru persoane, misiunea din Afganistan pare mai ușoară.

Viața de militar presupune asumarea multor riscuri, mai ales când ai de îndeplinit o misiune în Afganistan, însă totul pare un pic mai ușor pentru Iulian și Cătălin Răducioiu, doi frați norocoși să plece în aceeași misiune împreună cu unchii lor, Lucian și Ionel Neagu.

Cei doi frați Iulian și Cătălin Răducioiu îndeplinesc același tip de funcție, pistolar la Compania a 2 "Diamonds" ca și unchiul lor Lucian.

Ei se află la prima misiune. Ionel Neagu, cel mai mare din familie, îi ajută întotdeauna pe ceilalți cu un sfat sau o vorbă bună. El este transmisionist la aceeași companie și se află în Afganistan pentru a patra oară.

"Eu și fratele meu ne-am angajat amândoi odată la Batalionul 300 Infanterie Mecanizată «Sfântul Andrei».

Ne bucurăm că am reușit, haina militară este un vis împlinit și faptul că lucrăm împreună face ca toate greutățile sau reușitele să le putem împărți frățește.

În puținul timp liber dintre misiuni, ne vizităm destul de des, ne susținem unul pe altul și - ce este cel mai important - suntem uniți.

Fiind departe de casă, avem o relație foarte strânsă toți patru, la fel se întâmplă și în țară", povestește Cătălin, cel mai mic dintre frați.

Locotenent Mirela CĂPÎLNEAN

Ministerul Apărării Naționale - Forțele Terestre Române

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.278 secunde