Mai multe ştiri online:

Doi elevi care ar fi fumat țigări cu etnobotanice la școală au fost transportați de urgență la spital

Ştire online publicată Miercuri, 20 Februarie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Doi elevi din Arad, care ar fi fumat la școală țigări cu substanțe interzise, au fost transportați, miercuri, la spital pentru îngrijiri medicale, polițiștii începând o anchetă în acest caz, scrie romaniatv.net


Directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Arad, Mircea Merea, a declarat, pentru AGERPRES, că un echipaj medical a fost solicitat prin 112 la Liceul Tehnologic UCECOM "Spiru Haret" Arad, unde doi elevi se simțeau rău, după ce ar fi fumat substanțe interzise.


"Este vorba de o fată de 16 ani care avea un episod lipotimic, adică și-a pierdut starea de conștiență pentru scurt timp. În timp ce echipajul medical îi acorda ajutor, a fost solicitat pentru un al doilea elev din aceeași școală, un băiat de 15 ani, care avea manifestări digestive, respectiv greață. Ambii ar fi fumat ceva, posibil substanțe interzise, ceea ce explică simptomele pe care le-au avut", a declarat Merea.


Cei doi adolescenți au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.


Purtătorul de cuvânt al unității medicale, Simina Roz, a precizat că băiatul a fost lăsat să plece acasă după ce a primit îngrijiri, iar fata va mai rămâne sub observație.


Medicii le-au prelevat celor doi probe biologice, urmând să se determine ce substanțe au consumat.


Conform unor surse din școală, cei doi elevi ar fi fumat etnobotanice și ar fi consumat, în același timp, o băutură energizantă din comerț.


Polițiștii au fost sesizați despre acest caz și au început cercetările, scrie romaniatv.net


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8138 secunde