Doi elevi au ales o SOLUȚIE INCENDIARĂ pentru notele mici primite

290
Doi elevi au ales o SOLUȚIE INCENDIARĂ pentru notele mici primite - ddd-1582206822.jpg
Doi minori cu vârste de 12, respectiv 16 ani, din comuna Ogrezeni, județul Giurgiu, sunt cercetați pentru furt calificat după ce au pătruns pe timpul nopții în incinta școlii unde învățau, au sustras mai multe cataloage școlare și le-au dat foc pentru că luaseră note mici, potrivit Agerpres.

"Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Mihăilești au fost sesizați de către un cadru didactic cu privire la faptul că în noaptea de 18 spre 19 februarie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei școli din comuna Ogrezeni de unde au sustras mai multe cataloage școlare. Polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetările și au constatat faptul că persoanele au pătruns în incinta școlii prin forțarea unei ferestre după care, dintr-un dulap care se afla în cancelaria subunității școlare au sustras patru cataloage și patru condici de prezență a cadrelor didactice", se arată într-un comunicat de presă emis joi de IPJ Giurgiu.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind doi minori cu vârste de 16, respectiv 12 ani, din comună, elevi la acea școală. Ei au motivat organelor de cercetare că au luat cataloagele și condicile pentru că "aveau note mici", după care le-ar fi dat foc pe un teren din localitate. Cei doi sunt cercetați pentru furt calificat, iar dosarul va fi prezentat unității de parchet, urmând a fi dispuse măsurile legale față de aceștia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5561 secunde