Doi delfini aflați în stare de putrefacție, găsiți în plasele braconierilor

3645
Doi delfini aflați în stare de putrefacție, găsiți în plasele braconierilor - 489b0853dca0e1de83ff0b390124fc9c.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din Constanța au executat o misiune de supraveghere pe mare în apele teritoriale românești cu nava MAI 1101. La un moment dat, oamenii legii au ajuns într-o zonă situată la aproximativ 60 de mile marine de zona Sfântu Gheorghe. Aici, au descoperit mai multe plase de pescuit calcan și rechin, instalate de posibilii braconieri.
Drept urmare, din apă au fost recuperate plase cu lungime totală de aproximativ 800 - 1.000 de metri. Mai mult, în plase au fost găsiți și doi delfini în stare de putrefacție. Purtătorul de cuvânt al IJPF Constanța, comisarul șef Adrian Burcea, a declarat că plasele au fost aduse la mal și predate la Camera de Corpuri Delicte a Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța.
În altă ordine de idei, comisarul șef Adrian Burcea a mai precizat că, în perioada următoare, polițiștii de frontieră din Constanța vor mai organiza acțiuni similare în vederea combaterii braconajului piscicol, având în vedere că de la data de 15 aprilie începe perioada de prohibiție la calcan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3251 secunde