Doi copii sunt căutați după ce nu au mai ajuns acasă de la școală

512
Doi copii sunt căutați după ce nu au mai ajuns acasă de la școală - ntu4otk2ngmwzdc1zwfinwfkzdk3mjdk-1574112823.jpg

Articole recomandate

Polițiștii ieșeni caută doi minori, o fată de 12 ani și un coleg al acesteia, care au plecat de la școală și nu au mai ajuns la domiciliile lor, au informat, luni seara, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

"La data de 18 noiembrie, polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, Coman Sofia Maria, de 12 de ani, din comuna Tomești a plecat de la o școala din municipiul Iași însoțită de un coleg și nu au ajuns la domicilii. Semnalmentele fetei: înălțime aproximativ 1,65 m, 65 kilograme, păr șaten, ochi căprui. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o bluză neagră cu mânecă lungă, geacă neagră de piele, trening bleumarin, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare alb cu verde.

Semnalmentele băiatului: înălțime 1,55 m, atletic, ochi căprui, păr șaten scurt. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni trening negri și era încălțat cu adidași negri, având asupra sa un ghiozdan verde-gri", se menționează într-un comunicat remis presei de IPJ Iași.

Polițiștii îi roagă pe cei ce dețin informații care să ajute la găsirea minorilor să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.8544 secunde