Doi copii, arși cu țigara de tată și obligați să-și vadă mama în chinuri groaznice

25618
Doi copii, arși cu țigara de tată și obligați să-și vadă mama în chinuri groaznice - depresia-1528366657.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Botoșani a fost reținut de polițiști după ce și-a ars copiii cu țigara și și-a bătut soția. Victimele violenței în familiei au fost internate de urgență într-un centru de primire, iar polițiștii vor cere mandat de arestare preventivă pe numele agresorului.


Bărbatul de 29 de ani și-a ars cu țigara cei doi copii, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Potrivit Agerpres, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, și au deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor.

"Din cercetări a reieșit faptul că acesta, în luna aprilie 2018, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat copiilor săi minori, de 3, respectiv 5 ani, arsuri la nivelul mâinilor, cu o țigară. Totodată, bărbatul a exercitat acte de violență și asupra soției sale, în vârstă de 27 de ani, minorii asistând la acest comportament" a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Maria Carp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7646 secunde