€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Doi constănțeni cercetați pentru contrabandă cu țigări

Ştire online publicată Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Polițiștii din Constanța au ridicat în vederea confiscării peste 385.000 de țigarete de contrabandă, în urma a 34 de percheziții domiciliare. Față de doi bărbați a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

La data de 22 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat 34 de percheziții, pe raza municipiului Constanța, a orașelor Eforie, Techirghiol, Năvodari și Ovidiu, precum și în alte patru localități din județ, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat peste 385.600 de țigarete, 37.460 de lei și 2.610 de euro.

De asemenea, aceștia au condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța doi bărbați, față de care Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În activitățile desfășurate, au mai fost angrenați și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Constanța, polițiști de la transporturi, precum și polițiști din Năvodari și Techirghiol. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7156 secunde