Doi bătrâni au fost loviți din plin de o mașină în propria curte!

245
Doi bătrâni au fost loviți din plin de o mașină în propria curte! - accident1-1351580828.jpg

Articole recomandate

Două accidente grave s-au produs azi-noapte din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum, informează realitatea.net.
 La Târgu Jiu, un șofer a pierdut controlul volanului și a lovit un cap de pod.

Mașina a ricoșat apoi în curtea a doi bătrâni pe care i-a acroșat. Pe DN1, un TIR a stat suspendat deasupra unei râpe adânci de 40 de metri mai bine de o oră, timp în care circulația a fost blocată.


Un tânăr din Târgu Jiu a apăsat prea mult pedala de accelerație și a izbit un cap de pod. Impactul violent a aruncat automobilul în curtea unor bătrâni care tocmai se întorceau dintr-o vizită. Cei doi au fost loviți în plin.

Șoferul a rămas încarcerat în mașină și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a-l scoate.

În mașină se mai afla un pasager care a fost rănit grav.

În Prahova, șoferul unui tir care venea din Polonia a pierdut controlul volanului din cauza ceții, și a derapat pe carosabilul umed, într-o curbă periculoasă.

 Autotrenul plin cu piese metalice a fost la un pas să se prăbușească într-o râpă adâncă de 40 de metri. Din fericire, căderea a fost oprită de un parapet. Circulația a fost oprită timp de o oră, până când un camion a tractat tirul rămas suspendat.

Pompierii au fost nevoiți să intervină pentru că rezervorul autotrenului s-a spart. Șoferul TIR-ului a fost transportat la spital cu răni minore, transmite aceeași sursă.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8846 secunde