Doi bărbați decedați în urma unui GRAV ACCIDENT rutier

195
Doi bărbați decedați în urma unui GRAV ACCIDENT rutier - foto11-1509087160.jpg
Accident de circulație, în noaptea de joi spre vineri, pe drumul comunal care leagă localitățile timișene Tomnatic și Gottlob. Doi bărbați și-au pierdut viața după ce unul dintre ei a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în parapetul de protecție al unui canal de colectare a apei pluviale.


Accidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, pe drumul comunal 11. Un bărbat în vârstă de 30 de ani conducea un autoturism Renault dinspre Tomnatic spre Gottlob. La un moment dat șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a părăsit șoseaua și s-a izbit violent de parapetul unui șanț de colectare a apei pluviale, iar apoi s-a răsturnat. Impactul a fost violent, iar în urma lui atât șoferul cât și pasagerul din dreapta, un bărbat în vârstă de 37 de ani, au decedat.

"La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD, un ofițer și 7 subofițeri din cadrul Subunității de Pompieri Sânnicolau Mare și o ambulanță SAJ. Din păcate, ambele victime au fost declarate decedate, iar una dintre victime a fost încarcerată și pentru extragerea acesteia a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare", transmit reprezentanții ISU Banat, scrie tion.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3865 secunde