Doi adolescenți, pe patul de spital după ce un șofer i-a accidentat și a fugit

556
Doi adolescenți, pe patul de spital  după ce un șofer i-a accidentat și a fugit - fotofondbunafugit-1535388955.jpg

Articole de la același autor

Doi adolescenți au ajuns pe paturile de spital după ce un șofer grăbit, care nu a oprit la trecerea de pietoni, duminică noapte, în stațiunea Mamaia, a dat cu mașina peste ei. După ce a realizat că a spulberat pietonii, bărbatul a fugit. Mai puțin de 12 ore le-au fost necesare polițiștilor pentru a-l identifica și a merge la el acasă. Între timp, însă, fugarul s-a prezentat de bună voie la Poliție, însoțit de avocatul său.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, la data de 26 august, în jurul orei 00.20, un conducător auto a surprins și accidentat doi pietoni, care s-au angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din dreptul restaurantului Astoria din stațiunea Mamaia. Conducătorul auto se deplasa dinspre municipiul Constanța către orașul Năvodari, iar după producerea accidentului acesta a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonilor, o fată de 15 ani, respectiv un băiat de 18 ani, ambii din județul Vaslui.

Mobilizați, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța și cei ai Poliției stațiunii Mamaia au demarat imediat căutările șoferului fugar. În cursul dimineții, aceștia au stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 29 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța.

"Ulterior, polițiștii au declanșat procedura de prindere a persoanei respective și de localizare a autoturismului condus în momentul accidentului. Persoana în cauză nu a fost găsită la domiciliu, întrucât, concomitent cu aceste verificări, s-a prezentat împreună cu un avocat, la sediul Poliției Rutiere", au declarat reprezentanții IPJ.

Tinerii se află în continuare internați în spital, în stare stabilă, dar destul de gravă.

"În cursul nopții de duminică spre luni, au fost aduse în urgență două victime ale unui accident rutier, ei fiind pietoni. Este o fată în vârstă de 15 ani, cu fractură de bazin și traumatism toracic. Ea se află internată la Terapie Intensivă, la Chirurgie Pediatrică, este colaborantă. Băiatul are 18 ani și prezenta fracturi de oase faciale și fractură deschisă la antebraț. A fost operat la antebraț în cursul nopții. Și el este conștient. Amândoi sunt sedați, pentru că au suferit politraume violente. Să sperăm că vor evolua cum trebuie", a anunțat ieri directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dr. Bogdan Obadă.

Potrivit polițiștilor, tinerii munceau pe perioada verii în stațiunea Mamaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6014 secunde