Dodge Nitro căutat în Franța, găsit de polițiștii de frontieră constănțeni

273
1

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța, au descoperit, pe raza județului Constanța, un automobil marca Dodge, model Nitro, semnalat ca fiind furat din Franța.

Oamenii legii aveau informații despre autoturism că se află în atenția autorităților din Hexagon. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul este căutat după ce a fost declarat furat la data de 5 septembrie, iar la volan se afla un bărbat, în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța. Bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din municipiul Timișoara, neavând cunoștință despre faptul că este căutat de către autorități.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 5.800 euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire. 

Comentează știrea

costica
24 noiembrie 2017
operator pc

Oferta extrem de serioasa !Cautam oameni pasionati care doresc sa lucreze pe Internet, part-time sau ca un al doilea loc de munca. Salariu 200 eur. Garantam prin contract plata salariului. Metode de lucru si dovezi de seriozitate dupa primirea codului de reprezentant. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3613 secunde