DNA îl acuză pe Radu Mazăre și de fals în declarații

1030
18
DNA îl acuză  pe Radu Mazăre și de fals în declarații - dnailacuzaperadumazarefals-1397666044.jpg

Articole de la același autor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție îl acuză pe primarul Radu Mazăre și de fals în declarații. Potrivit acestora, în declarațiile de avere formulate în lunile mai și iunie 2012 de către Radu Mazăre nu este trecut contul personal, deschis la o unitate bancară din Israel, cont în care a fost virată de către o societate comercială, în septembrie 2011, suma de 95.000 euro.


Comentează știrea

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Numai sa scapam de el
17 aprilie 2014
Orice

Al Capone a intrat la puscarie pentru evaziune fiscala dupa ce a omorat o groaza de oameni. Eu nu ma supar daca intra la puscarie si mazare pentru fals in declaratii dupa ce a distrus un oras intreg. Numai sa intre.

Constantean
17 aprilie 2014
Pai hai sa-l acuzam

de orice nu putem dovedi. Gainari penibili si DNAistii astia. Nu-s in stare sa-l ia cu ceva palpabil. "A luat spaga", le aduce clovnul declaratia de imprumut sa le arate ca nu e spaga. "Pai de ce are o declaratie de imprumut? Hai s-o facem p-asta falsa ca asa sa zicem ca nu e imprumut, e spaga". Cred ca clovnul de Mazare rade de se strica. Nu cred ca i-au facut "paste fericit", dar "paste hohoitor" sigur i-au facut!

Mociu C
17 aprilie 2014
Nu va faceti griji, Sorcova Drogata cel care e rusinea Constantei, o sa plateasca. Si-i va urma rusinea Ovidiului, Zdreanta Scupra

Datorita scursorilor legionare Sorcova Drogata si Porcul Vesnic Beat, in momentul de fata pretul apei potabile este de PATRU ORI MAI MARE decit ar trebui sa fie in mod normal si aici ma refer doar la apa potabila nu si la cea de canalizare. Explicatia mincinoasa si nerusinata pe care o foloseste sclerozatul Stroe in presa (Telegraf) este ca s-a achizitionat tehnologie scumpa pt. statiile de epurare si pt. alte necesitati ale RAJA ; uită insa sa spuna ca pt. aceste achizitii s-a platiti un pret de 3 ori mai mare decit pretul real si ca mai mult de jumatate din sumele date au intrat in buzunarul lor. In plus, Porcul Vesnic Beat si Sorcova Drogata au impus un calcul nebun al facturii, ptr. ca doar niste nebuni de la ospiciu ar putea sa treaca apa de canalizare in aceiasi cantitate cu apa potabila si, in plus, ca o culme a sadismului, pretul apei de canalizare sa fie egal cu al apei potabile. Deoarece, odata cu disparitia celor doua lepre vor avea loc alegeri anticipate, am considerat de datoria mea (ca om care lucrez in acest sector) sa atrag atemtia asupra acestei probleme inca de acum celor care vor participa la alegerile anticipate. Deasemenea este certitudine ca alegeri anticipate vor avea loc si in Ovidiu deoarece Zdreanta Scupra, sluga celor doua lepre, nu mai are absolut nici un sprijin din partea locuitorilor orasului Ovidiu, exceptind drojdia societatii, adica cei din găștile infractorilor Fane tiganu si Hanganu. Orasul Ovidiu are nevoie de un om integru, care a dovedit ca pune drapelul patriei mai presus de interesele personale.

un curios
17 aprilie 2014
ce rușine

Toată lumea știe că ăsta fură și minte. Doar justiția de la noi îl lasă liber că nu înțelege nici ea de ce. Râde lumea de noi că ne conduce un măscărici. Constanța e distrusă toată și ăsta râde de noi toți.

admirator
17 aprilie 2014
mai cititi Biblia

"In multe de te vei amesteca, fara de vina nu vei fi gasit!"

eu
17 aprilie 2014
un curios nr.4

De unde stii tu ca fura si minte? Constanta este distrusa ,pentru ca asa o vede un DOBITOC !!!Esti o mare jigodie.

ginu
17 aprilie 2014
vai ce va vaicariti

asa e unii il plang ca le-a fost si este TATUCU

nicu alifantis
17 aprilie 2014
TARA NOASTRA E TARA NOASTRA

Unde este tara mea,o fura MAZAREA cu toata familia(ALEXANDRU).Acesti frati dinamita, trebuie s-a dispara din peisajul nostru,ca a facut destul rau acestui judet si s-a stea la puscarie o perioada foarte LUNGA.

cetatean
17 aprilie 2014
?!

Dar cum consideri tu ca este Constanta? Constanta, al 2 lea mare oras al tarii este varza sau mai degraba..mazare. Lasand la o parte lucrari edilitare, multe sosele sunt distruse, gropi, camine de canal suprainaltate sau invers, lipsa totala a pistelor de biciclisti (da, orasele europene civilizate au asa ceva), parcuri cu spatii verzi, cu copaci adevarati, nu pigmeii aceia decorativi, scumpi, dar cu zero valoare antipoluare, nu biserici in parcuri, nu contructii peste construcii in parcuri. A, orasele europene civilizate au si gradina botanica, stii asta? Dar stii, ptr asta trebuie sa ai un anumit nivel de educatie si civilizatie.

Răspuns la: un curios nr.4
Adăugat de : eu, 17 aprilie 2014
De unde stii tu ca fura si minte? Constanta este distrusa ,pentru ca asa o vede un DOBITOC !!!Esti o mare jigodie.
AEDIN VUAP
17 aprilie 2014
LA FAMILIA de infractori

Uitati ce figura jalnica are ALEXANDRU MAZARE ne reprezinta in parlament si pe cine intretinem noi, romanii nevoiasi, cu banii nostri ca sa traiasca bine. Dupa cum arata,nu era bun nici de momeala la hoti,asta se sperie si de umbra lui. Ma mir cum de ăsta nu s-a cerut in parlamentul european. La multi ani (cu executare) fratilor Mazare si la mai putini bani...

18 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : RADU MAZĂRE, CERCETAT ÎN LIBERTATE
Pagina a fost generata in 0.6979 secunde