DNA despre posibilitatea mutării în hotelul Triumf: Guvernul nu ne-a anunțat nimic despre solicitare

149
DNA despre posibilitatea mutării în hotelul Triumf: Guvernul nu ne-a anunțat nimic despre solicitare - dna-1467132912.jpg

Articole recomandate

Direcția Națională Anticorupție nu a primit o informare oficială prin care să se confirme că DNA ar fi instituția publică pentru care Guvernul a alocat, marți, sediul hotelului Triumf din Capitală, au declarat oficiali din DNA pentru News.ro.


În 9 martie, DNA anunța, printr-un comunicat, care ar fi necesitățile instituției pentru implementarea deciziei Curții Constituționale privind interceptările telefonice.

Între alte mențiuni, DNA arăta, la acel moment, că este necesară "atribuirea/achiziția unui sediu secundar pe raza municipiului București în proximitatea sediului central al DNA (suprafață utilă de minim 1.000 - 1.500 mp și loc de parcare pentru minim 10 autovehicule) - cost estimat de aproximativ 4.000.000 euro sau 180.000 euro/an".

Hotelul Triumf va deveni sediu pentru o instituție publică, a decis Guvernul în ședința de marți, un potențial chiriaș fiind DNA, potrivit Profit.ro.

Guvernul a hotărât, marți, printr-o ordonanță de urgență, transferul Hotelului Triumf din proprietarea privată în proprietatea publică a statului, "în vederea utilizării lui ca sediu pentru una din instituțiile publice cu nevoi stringente de spațiu sau condiții necorespunzătoare pentru a-și desfășura activitatea în parametrii de normalitate".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3424 secunde