DNA cere arestarea preventivă a lui Remus Truică

111
DNA cere arestarea preventivă a lui Remus Truică - remustruic-1457021011.jpg

Articole recomandate

DNA solicită înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive a omului de afaceri Remus Truică, în cazul retrocedării ilegale a unei suprafețe de 47 de hectare de pădure situată în localitatea Snagov și a Fermei Băneasa, informează B1 TV.

Truică a fost acuzat inițial de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, complicitate la abuz în serviciu și dare de mită. Între timp, procurorii au găsit și alte probe, care au determinat constatarea existenței și altor infracțiuni.

"În referatul de propunere a înlocuirii măsurii procurorilor s-a reținut faptul că, de la momentul la care s-a dispus ultima prelungire a măsurii arestului la domiciliu, respectiv data de 02 februarie 2016, au fost administrate o serie de probe care au condus organul de urmărire penală la constatarea existenței și a altor infracțiuni față de cele sus menționate, care au fost reținute în sarcina inculpatului.

Ca urmare a acestui fapt, la data de 02 martie 2016 s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Truică Remus pentru săvârșirea infracțiunilor de: complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru altul un folos necuvenit cu consecințe deosebit de grave și spălare a banilor, comise în modalitatea descrisă în comunicatul nr. 224/VIII/3 din 03 martie 2016", se arată într-un comunicat DNA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Zi cu emoții pentru Remus Truică
Pagina a fost generata in 1.2526 secunde