DNA angajează șoferi. Ce trebuie să faceți pentru a lua concursul

937
1
DNA angajează șoferi. Ce trebuie să faceți pentru a lua concursul - dnascoate-1474303292.jpg

Articole de la același autor

Direcția Națională Anticorupție organi-zează concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante de șofer din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, la nivel central. Concursul va avea loc la data de 19 octombrie, ora 10.00, la sediul Direcției Naționale Anticorupție din strada Valter Mărăcineanu nr. 1-3, Sector 1, București.


Concursul constă în susținerea unei probe practice eliminatorii - proba de traseu. O altă probă este cea teoretică și constă în completarea unui chestionar privind regulile de circulație pe drumurile publice, cât și verificarea cunoștințelor de mecanică și electricitate specifice conducătorilor auto pentru categoriile C și D. 


Puteți fi declarați admiși la proba practică eliminatorie dacă obțineți cel puțin nota 7, iar pentru a putea fi declarați admiși la concurs, trebuie să obțineți cel puțin media generală 7, dar nu mai puțin de nota 5 la proba scrisă pentru verificarea cunoștințelor teoretice. Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă cererea de înscriere, cartea de identitate, în copie, certificatul de naștere și diploma de bacalaureat, în copie, certificatul de cazier judiciar și fiscal, în original. 


De asemenea, aveți nevoie de un CV, adeverință medicală din care să rezulte că sunteți apt pentru exercitarea profesiei, copie după carnetul de muncă, permis de conducere în copie, dar și adeverință de la Serviciul public comunitar din care să rezulte că nu ați avut permisul de conducere suspendat. Cuantumul taxei de înscriere la concurs este de 50 lei și se achită la casieria de la sediul Direcției Naționale Anticorupțe, din str. Valter Mărăcineanu.


Comentează știrea

DODO
20 septembrie 2016
si uite asa..

multi veniti , putini alesi dar ceva banuti mai intra in buzunarul DNA-ului ,vorba aia ( a matematicii ) X inscrisi x 50 lei = ? ( rezultatul ...dupa ! )

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5304 secunde