DN1, aproape blocat. Coloanele de mașini se întind pe distanțe mari între Brașov și Ploiești

289
DN1, aproape blocat. Coloanele de mașini se întind pe distanțe mari între Brașov și Ploiești - trafic-1609687921.jpg

Articole recomandate

DN1 este aproape blocat de mașinile cu turiști care pleacă din stațiunile de pe Valea Prahovei. Duminică, după prânz, coloanele de mașini se întind pe distanțe mari între Brașov și Ploiești, pe ambele sensuri de mers.
Potrivit Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, duminică după amiaza DN 1 este foarte aglomerat în special pe sensul de mers către Brașov. În mai multe zone s-au format ambuteiaje, iar coloanele de mașini se întind pe mulți kilometri.


„Trafic intens pe Centura de Vest Ploiești, coloană aproximativ 500 de metri (sensul giratoriu Lukoil, către Brașov). Ttrafic intens, zona Comarnic pe direcția către București (coloană de la km 115 până la km 108). Trafic intens și pe Centura stațiunii Sinaia, pe direcția către Brașov (coloană de la km 123 până la km 130). Trafic intens în zona Bușteni pe ambele sensuri (coloană de mașini de la limita cu județul Brașov până la km 132, pe direcția către București. Plouă, carosabil umed)”, au anunțat reprezentanții Poliției Române.


Numeroase echipaje de Poliție se află în zonele aglomerate de pe Valea Prahovei și încearcă să fluidizeze traficul, potrivit hotnews.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6904 secunde