DJST Constanța, acțiuni de tineret, pentru prevenirea traficului de persoane

645

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța a participat, alături de Centrul Regional Constanța al Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, la desfășurarea de acțiuni de prevenire și informare în rândul tinerilor cu privire la combaterea fenomenului de trafic de persoane sub toate formele sale, precum și la prezentarea unor oportunități și evenimente dedicate tinerilor existente prin programele Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate. 


Sesiunile de informare s-au desfășurat în următoarele unități școlare: Școala Gimnazială nr. 1 Medgidia, Liceul Tehnologic "D. Hurmuzescu" Medgidia, Liceul Teoretic "N. Bălcescu" Medgidia, Școala Gimnazială Nr. 4 "M. Sadoveanu" Medgidia, Liceul Tehnologic "N. Titulescu" Medgidia, Școala Gimnazială Nr. 7 "M. Dragomirescu" Medgidia, Școala Gimnazială Nr. 6 "L. Grigorescu" Medgidia, Colegiul Național "K. Ataturk" Medgidia, Liceul Teoretic Murfatlar, Liceul Tehnologic "Dobrogea" Castelu. 


Atelierele de informare s-au desfășurat în cadrul proiectului "Ia Atitudine! Împreună pentru siguranta ta!", cuprinzând ateliere de informare pe toată luna februarie a anului 2019. 


"Informațiile prezentate sub forma flyerelor, prezentărilor video au cuprins testimoniale ale voluntarilor implicați în proiecte finanțate din programul Corpul European de Solidaritate, precum și persoane implicate în lupta împotriva traficului de persoane, ultimele evenimente și oportunități de participare pentru tineri existente în rețeaua EURODESK, prezentarea liniilor de acțiune finanțate prin programul Erasmus+, prezentarea condițiilor de accesare și participare a tinerilor în cadrul programului Corpul European de Solidaritate în proiecte de voluntariat, de angajabilitate și de implicare comunitară", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon. 


În cadrul acestor ateliere, au participat 414 tineri. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, prin compartimentul Tineret, face parte din rețeaua EURODESK, fiind punct de informare local în activitatea rețelei de a sensibiliza tinerii privind oportunitățile de mobilitate în scop educațional. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6616 secunde