€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Distracție cu etnobotanice, în miez de noapte, stricată de jandarmi

Ştire online publicată Marţi, 15 Mai 2018. Autor: Alina RADU
Ieri, în jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat, pe strada Atelierelor, un autovehicul parcat, în care se aflau trei tineri. 


În momentul în care i-a zărit pe oamenii legii, una dintre persoanele aflate în autoturismul staționat a coborât, încercând să fugă pe străzile adiacente, dar a fost prinsă în scurt timp.


Celor găsiți la fața locului li s-a cerut să-și justifice prezența în zonă, având în vedere ora târzie, iar cei trei le-au declarat jandarmilor că au venit într-un loc retras, pentru a fuma țigări cu etnobotanice, fiind consumatori de mai mulți ani.


Lângă autoturism, dar și în interiorul acestuia, jandarmii au găsit 16 pliculețe autosigilante confecționate din material plastic transparent, ce conțineau fragmente de substanță vegetală de culoare verde.


Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor procedurale și i-au predat pe cei trei cu vârste cuprinse între 19 ani și 40 ani, toți din Constanța, lucrătorilor Secției 3 Poliție Constanța, în vederea continuării cercetărilor.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7617 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8366 secunde