Distracție cu droguri, în Mamaia. Patru persoane au fost arestate

411

Articole de la același autor

Polițiștii s-au "alăturat" distracției din Mamaia, în minivacanța de Paște și de 1 Mai, și i-au vizat pe amatorii de droguri. Bilanțul celor șapte zile de petreceri este trist: zeci de persoane cu dosar penal, patru tineri arestați și cantități însemnate de substanțe psihoactive confiscate.


"Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au organizat, în ultima săptămână, o acțiune pentru prevenirea și combaterea consumului și traficului de droguri de risc și mare risc . 33 de dosare penale au fost întocmite potrivit Legii 143/2000. În perioada 25 aprilie - 1 mai, zeci de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au desfășurat, în cadrul unui festival de muzică electronică din stațiunea Mamaia, activități pentru prevenirea și combaterea traficului și a consumului ilicit de droguri", precizează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 


Pe perioada desfășurării activităților, au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetățeni străini. Polițiștii, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au întocmit 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, 7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar și un francez. În plus, în urma probatoriului administrat, 4 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. 


"Totodată, polițiștii au descoperit și retras din circuitul ilicit mai multe comprimate ecstasy, pliculețe conținând cocaină, ketamină, amfetamină, dar și muguri de cannabis. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări Constanța și al jandarmilor", mai spun cei de la IPJ. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2163 secunde