"Distracția" polițiștilor din Constanța, de 1 Mai: drogați, șoferi beți și scandalagii amendați

2763

Articole de la același autor

Zeci de dosare penale întocmite pentru posesie de droguri, șoferi beți și sute de sancțiuni contravenționale - acesta este bilanțul activității desfășurate de polițiștii constănțeni în minivacanța de 1 Mai. 
"Zilnic, peste 400 de polițiști au acționat pentru a preveni și combate producerea oricăror evenimente negative realizând o prezență activă, cu precădere în zonele cu fluență mare de persoane și în stațiunile de pe litoralul Mării Negre", au afirmat reprezentanții Poliției Constanța. 
La finalul perioadei, când au tras linie, polițiștii au numărat 40 de tineri prinși cu droguri în stațiunile de pe litoral (în special în Vama Veche și Mamaia); cât privește captura de droguri, este vorba despre 100 grame cannabis, 128 comprimate ecstasy, cocaină și mai multe plicuri cu substanțe psihotrope (cunoscute drept etnobotanice). 
La rândul lor, polițiștii rutieri au constatat nouă infracțiuni la regimul rutier, în cele mai multe cazuri fiind vorba despre șoferi care s-au urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, în aceeași perioadă, colegii lor au înregistrat 42 de infracțiuni, dintre care 30 în flagrant. Au fost aplicate peste 1.400 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 480.000 de lei. 
În total, în minivacanța de 1 Mai, oamenii legii au intervenit la peste 700 de solicitări prin Serviciul unic de urgență 112, iar concluzia reprezentanților Poliției Constanța este că, în perioada amintită, "nu au fost înregistrate evenimente deosebite". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4356 secunde