DISPĂRUTĂ DE O SĂPTĂMÂNĂ! "Ajutați-mă să îmi găsesc fetița!"

513953
DISPĂRUTĂ DE O SĂPTĂMÂNĂ!

Articole de la același autor

O adolescentă de 15 ani este dispărută de mai bine de patru zile. Familia a sesizat Poliția și a făcut un apel și pe rețelele de socializare pentru găsirea ei. 


"Vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fetița, este dispărută din data de 13 decembrie din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. De o săptămână, nici Poliția Constanța nu o găsește", este apelul lansat de mama adolescentei.

Minora se numește Isabela Ilona Tudică, are 15 ani și jumătate, 1,65 metri înălțime, șatenă și ochii căprui. 



UPDATE. Minora dispărută era instituționalizată în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență, de pe strada Aluniș din municipiul Constanța și, potrivit informațiilor noastre, nu este prima dată când fuge din centru. Surse din cadrul anchetatorilor ne-au precizat că aceasta a fugit împreună cu o altă minoră, de fapt, pe data de 5 decembrie.

Reprezentanții DGASPC Constanța fac toate demersurile pentru găsirea fetei. Minora în vârstă de 15 ani a fost preluată din familia extinsă, părinții ei fiind plecați în străinătate. Aceasta s-a aflat în grija unchiului, care nu a mai făcut față provocărilor vârstei. "DGASPC Constanța a luat imediat legătura cu IPJ Constanța, la momentul dispariției fetei din centru și se fac toate demersurile pentru găsirea acesteia", ne-au precizat reprezentanții instituției.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0733 secunde